Koop tickets
Koop tickets

Disclaimer

Productie: Beerten Events B.V.

Beerten Events B.V.
Music Show Scotland
Jonkerspad 1
7271 LC Borculo
Holland
Telefoon: 0031 5452 73375
Fax: 0031 5452 73256
E-mail: info@musicshow-scotland.com
Website: www.musicshow-scotland.nl

 

Alle informatie op deze website is te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. www.musicshowscotland.com geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u neemt op de informatie die u op deze website vindt (www.musicshowscotland.com), is strikt op uw eigen risico. www.musicshowscotland.com is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanuit onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwalitatieve links naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een ​​link te verwijderen die mogelijk slechte inhoud bevat.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en voorwaarden kunnen hebben die buiten onze macht. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" nakijkt voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Management:   Hans Beerten
Referentie Handelsmerkregistratie    009525031 [HABM; Avenida de Europa 4, E-03008 Alicante, Spanje]
BTW.nr:   NL8227.79.870B01
KVK.nr:   50508229
Bankrekening:   Rabobank
IBAN: NL53RABO0114925089

Bij gebruik van onze website gaat u hierbij akkoord met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden.